Menu

Bij vastgoed begint alles met locatie, locatie, locatie… Dat houdt ook in : wat mag er op een locatie gebouwd worden en wat niet?

Het antwoord hierop is van belang voor ontwikkelaars en promotoren, maar ook voor de particuliere eigenaar.

Ons team geeft al meer dan 20 jaar advies over vergunningen en ruimtelijke ordening, zowel in Vlaanderen, Brussel als Wallonië.

Daarbij kunnen wij snel schakelen. Bijvoorbeeld wanneer er veel gegadigden zijn en een stedenbouwkundige screening moet snel gebeuren.

Soms moet er dan weer een zeer grondige due diligence nodig, met onderhandelingen bij de OVAM, bij plaatselijke diensten RO (ruimtelijke ordening), bij het CBS (college burgemeester en schepenen),…

Wij hebben hiervoor een sterk netwerk beschikbaar in heel België met korte lijnen naar de beslissers.

Daarbij werken we ook samen met architecten, landmeters, deskundigen,… om bij beslissingen snel te kunnen schakelen en een one-stop shop te zijn voor de klant.

U kan bij ons ook terecht voor procedures op gemeentelijk niveau, bij de bestendige deputatie, de Raad voor Vergunningsbetwistingen, de Raad van State,… Zowel qua vergunningen als op vlak van beroepen tegen leegstandsbelastingen, verwaarlozing, taks op reclame etc…

Kijk hieronder voor onze producten of stuur ons uw specifieke vraag via contact. Onze experts helpen u snel verder.

Stel ons vandaag nog uw vraag via het formulier.

Wij helpen u snel verder.

Gerelateerde producten

Relevante inzichten en nieuwsberichten

Sorry, no posts found