Menu

Sinds september is Beau onze nieuwe advocaat Personen- en Familierecht in het team onder leiding van Mr. Ellen Moreau. Samen met onze andere experts familierecht adviseert Beau cliënten met vragen over echtelijke moeilijkheden, afstammingszaken, familiaal vermogensrecht en staat hij cliënten bij tijdens procedures voor de rechtbank.

Rechten studeren was voor sinds jonge leeftijd een evidente keuze. Het kiezen van een specialisatie, iets minder, aangezien hij een zeer uitgebreid interesseveld heeft. De colleges familierecht en familiale vermogensplanning aan de Universiteit Gent wakkerden de passie voor het familierecht in de brede zin van het woord dan ook aan. Daarnaast heeft hij ook een bijzondere interesse in vastgoed- en verbintenissenrecht.

 

Multidisciplinaire aanpak

Na een zomerstage in een Gents nichekantoor voor personen- en familierecht was een stap richting advocatuur geen moeilijke beslissing!

Beau legt de lat voor zichzelf en het kantoor zeer hoog. Deze ambitie sluit dan ook naadloos aan bij het innovatieve karakter van DGDM.

Moeilijke vraagstukken schrikken hem niet af. Verder wilt Beau blijven leren. Daarom vindt hij het zeer fijn om te functioneren in een kantoor waar een multidisciplinaire aanpak en de symbiose tussen verschillen rechtstakken wordt toegelaten.

 

Scoutsleider

Samenwerken en de ontwikkeling van social skills nam Beau mee als souvenir van een lange scoutscarrière. Als scoutsleider zette hij mee zijn schouders onder de organisatie van Jamborette, een internationaal scoutskamp met meer dan 500 deelnemers, dat door de Covid-crisis helaas in het water viel.

Mocht hij niet in de advocatuur gestart zijn was Beau sowieso inspecteur voor één of andere restaurantgids. Wil je weten waar je goed kan eten of welke nieuwe plek je moet ontdekken? Just ask! Na een goed restaurantbezoek kan een grote wandeling nooit kwaad. Je kan Beau dan ook dikwijls vinden, wandelend door de Gentse binnenstad met zijn twee hondjes. Hij stopt maar heel af en toe voor een straffe koffie of iets lekkers!