Menu

Met plezier melden we dat Mr. Kenny Lammens sinds juli Associate Partner Verkeers- en Aansprakelijkheidsrecht is geworden.
Kenny werkt al sinds 2015 voor De Groote – De Man als advocaat- medewerker, gespecialiseerd in het Verkeers- en Aansprakelijkheidsrecht. Als Associate Partner zal hij zijn expertise gebruiken om deze rechtstakken te coördineren en verder uit te bouwen.

Ervaring en achtergrond

Zijn passie voor verkeers- en aansprakelijkheidsrecht bepaalt de carrière van Mr. Lammens al sinds het allereerste begin. Gedreven vanuit een groot rechtvaardigheidsgevoel begon hij in 2007 zijn studies aan de KU Leuven, waar hij in 2012 afstudeerde als Master in de Rechten. Tijdens zijn masterjaren specialiseerde hij zich verder in het burgerlijk recht en het strafrecht en schreef hij zijn masterproef: “De grensoverschrijdende tenuitvoerlegging van verkeerssancties binnen de Europese Unie.”

Zijn advocatenstage deed hij vervolgens bij de Brugse balie in het kantoor van Mr. Hugo Dekeyzer in Zedelgem. Sinds 2015 werkt hij als advocaat bij de Balie van Gent en versterkt hij ook het team van de Groote – De Man.
Zijn gedrevenheid, de kwaliteit van zijn werk en zijn opgebouwde ervaring, maken van Mr. Lammens de geknipte persoon om de rol van Associate Partner Verkeers – en Aansprakelijkheidsrecht binnen ons kantoor op te nemen.

Zijn visie?

“Ik ga tot het uiterste om het belang van de cliënt te verdedigen. Dat betekent ook dat je de verantwoordelijkheid hebt om niet zomaar op alle verzoeken en verwachtingen van de klant in te gaan. Als advocaat ben je namelijk de eerste rechter bij een juridisch probleem. Dat betekent dat je een klant ook over de zwaktes van een zaak moet informeren.  Het komt erop aan een zo sterk mogelijk dossier te kunnen voorleggen aan de Rechtbank. Zeker in een domein als Verkeers- en Aansprakelijkheidsrecht moet je erop durven wijzen dat er geen absolute garanties zijn, want vaak zijn er meerdere juridische oplossingen voor een geschil.
Ik geloof in een transparante aanpak tegenover cliënten. Zo bespaar je mogelijke grote teleurstellingen op het einde van de rit. Ik beschouw daarom ook het temperen van niet -realistische verwachtingen als een essentieel onderdeel van de advocatuur en van klantservice.”

Vol vertrouwen kijken we uit naar de toekomst met Kenny aan het roer van ons departement Verkeers- en Aansprakelijkheidsrecht!

Meer weten?

Neem een kijkje bij Verkeers- en Aansprakelijkheidsrecht of neem contact met ons op!