Het team van De Groote - De Man groeit
Menu

Wie recent op onze teampagina zat, heeft het misschien al wel door: het DGDM team is alweer gegroeid. Afgelopen maanden mochten we onze nieuwe collega’s Arne, Ben en Lise verwelkomen. Met veel plezier stellen we hen hierbij ook officieel voor!

Arne Decraene

Meester Arne Decraene

Sinds augustus is Arne advocaat – stagiair bij ons team Ondernemingsrecht. Zijn voornaamste interesse gaat dan ook uit naar ondernemingsrecht in de brede zin.  Daarbij streeft hij ernaar om concrete en heldere oplossingen te bieden voor tal van diverse juridische vraagstukken waarmee ondernemingen te maken krijgen.

Arne studeerde in 2017 af en deed daarna al een eerste ervaring op in een kantoor in Brussel. Deze zomer besloot hij om de overstap te maken naar DGDM.

Hij koos voor ons kantoor omwille van onze focus op innovatie en moderne aanpak:
“De Groote De Man sprong bij mij in het oog vanwege haar drang naar innovatie en vooruitgang binnen het recht. Meehelpen ons rechtssysteem moderniseren lijkt mij anno 2018 een grote uitdaging.”

Ook buiten de advocatuur houdt Arne van een uitdaging en ontdekt hij als fervent reiziger graag nieuwe culturen en verre landen.

Meer over Arne vind je hier

Ben Schaumont

Meester Ben Schaumont

Ben is vers van de pers. Net afgestudeerd als Master in de Rechten, besloot hij om er meteen in te vliegen als advocaat – stagiair bij het team Ondernemingsrecht van DGDM. Daar ligt ook zijn voorliefde want de intrigerende organisatie van ondernemingen en het economisch leven inspireerden hem om zich tijdens zijn studies te specialiseren in het ondernemingsrecht.

Voor zijn studies Rechten behaalde hij eerst nog een professionele Bachelor Bedrijfsmanagement – Rechtspraktijk aan de Arteveldehogeschool.

Waarom DGDM?  “Omdat De Groote – De Man het enige kantoor is dat het lef van een ondernemer heeft. De aantrekkingskracht van het kantoor ligt dan ook in de passie om niet alleen topservice te leveren, maar daarvoor ook innovatieve oplossingen te durven bedenken.”  

Lef en enthousiasme ontbreken alleszins ook zeker niet bij Ben, want hij leeft zich naast het werk graag uit in fysiek uitdagende sporten zoals jiu jitsu en squash. Zijn teamplayer mentaliteit haalt hij uit zijn jarenlange inzet als lid en leider van de scouts.

Meer over Ben vind je hier

Lise Vereecken

Meester Lise Vereecken

Lise is meteen na haar diploma aan de slag gegaan als advocaat – stagiair bij ons kantoor. Tijdens de masterjaren van haar opleiding specialiseerde ze zich voornamelijk in het ruime ondernemingsrecht. Die kennis zal ze dan ook toepassen in ons team ondernemingsrecht. Daarnaast is ze met haar bijzondere interesse voor het nieuwe terrein van de GDPR ook een nieuwe kracht binnen ons GDPR- team.

Voor Lise is de transparante aanpak waar ons kantoor op hamert, enorm belangrijk:
Als advocaat is het niet alleen belangrijk om de rechtsregels te kennen, je moet ze ook praktisch weten toe te passen en ze als een middel kunnen gebruiken in een voortdurend evoluerende maatschappij. Klare juridische taal en een vlotte communicatie naar cliënten toe zijn waarden die ik centraal wil stellen bij mijn dienstverlening.”

Buiten de werkuren houdt Lise ervan om zich uit leven in de keuken en dan liefst om nieuwe, gezonde gerechten uit te proberen voor familie en vrienden. Maar ook de zoete recepten schuwt ze niet. Ons hoor je alvast niet klagen over haar brownies.

Meer over Lise vind je hier

Ook benieuwd naar de rest van het team?

Klik hier om het volledige team van De Groote – De Man te zien

 

Delen op