Menu

Mr. Arne Decraene studeerde in 2016 met onderscheiding af als Master in de Rechten. Tijdens zijn studies studeerde hij twee semesters aan de Universiteit van Rennes  (Frankrijk) in het kader van een Erasmus uitwisseling. In 2017 behaalde hij het LL.M.-diploma International Business Law aan de Université libre de Bruxelles.

Na zijn studies startte Arne zijn baliestage in een Brussels (zaken)advocatenkantoor, om vervolgens in augustus 2018 de overstap te maken naar ons kantoor.

Arne is werkzaam in het brede domein van het ondernemingsrecht met voornaamste focus op vennootschapsrechtelijke en commerciële geschillenregeling.  Daarnaast heeft hij aanzienlijke expertise in het opstellen van allerhande commerciële contracten. Hij behandelt vlot dossiers in het Nederlands, Frans en Engels.

“De Groote De Man sprong bij mij in het oog vanwege haar drang naar innovatie en vooruitgang binnen het recht. Meehelpen ons rechtssysteem moderniseren lijkt mij anno 2018 een grote uitdaging.”

Buiten de werkuren houdt Arne zich graag sportief bezig. Regelmatig trekt hij zijn loopschoenen aan en bij warmere temperaturen duikt hij het water in.

Inzichten en nieuwsberichten door Arne Decraene