Kenny Lammens, Author at De Groote - De Man
Menu

Vanuit een groot rechtvaardigheidsgevoel begon Kenny in 2007 zijn studies rechten aan de KU Leuven, om in 2009 de overstap te maken naar de Leuvense universiteit waar hij in 2012 afstudeerde als master in de rechten. Tijdens zijn masterjaren specialiseerde Kenny zich in alle facetten van het burgerlijk recht en het strafrecht. Sinds april 2015 is hij actief aan de Gentse balie en maakt hij deel uit van ons team.

Vanuit zijn passie voor verkeerszaken (burgerrechtelijk en strafrechtelijk) en het strafrecht is Kenny zich doorheen de jaren steeds meer gaan specialiseren in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht. Sinds 2016 is hij ook houder van het getuigschrift ‘Cassatie in strafzaken’. Dat wil zeggen dat hij de belangen van zijn cliënten tot op het hoogste Belgische rechtsniveau kan verdedigen. Sinds 2018 is hij Associate Partner van de afdelingen Verkeers- en Aansprakelijkheidsrecht van ons kantoor.

Zowel daders als slachtoffers kunnen bij Kenny terecht en worden steeds met evenveel gedrevenheid bijgestaan.

“Ik ga tot het uiterste om het belang van de cliënt te verdedigen. Dit betekent echter niet dat op alle verzuchtingen blindelings kan worden ingegaan. De advocaat is de eerste rechter. Een grondige dossierstudie, gevolgd door een bespreking met de cliënt, is essentieel om een realistisch zicht te krijgen op de mogelijkheden. Verkeerde verwachtingen niet tijdig temperen zorgt voor grote teleurstellingen op het einde van de rit. Een goed geïnformeerde klant is veel vaker een tevreden klant. ”

Tijdens de week kan je Kenny steevast in de rechtbank of op kantoor vinden, maar in zijn vrije tijd verkent hij het liefst de mooiste routes in Gent en omstreken op zijn Vespa.

Inzichten en nieuwsberichten door Kenny Lammens