Pieter Van Mulders, Author at De Groote - De Man
Menu

Mr. Van Mulders heeft een ruime ervaring in het ondernemingsrecht in het algemeen en in de nationale en grensoverschrijdende commerciële geschillenbeslechting in het bijzonder en dit in een brede waaier van sectoren en rechtstakken, waaronder het distributierecht, het financieel, bancair en verzekeringsrecht, het algemeen contractenrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Mr. Van Mulders heeft ook diverse publicaties op zijn naam staan in het kader van het vennootschapsrecht en het insolventierecht.

In 2005 studeerde Mr. Van Mulders met grootste onderscheiding af als licentiaat in de rechten aan de Universiteit Gent en een jaar later, in 2006, behaalde hij het L.L.M.-diploma Magister Juris aan de University of Oxford.

Na zijn studies vervoegde Mr. Van Mulders het internationaal advocatenkantoor Linklaters LLP in Brussel, eerst als Associate en vervolgens, vanaf mei 2012, als Managing Associate in het departement Dispute Resolution.  In februari 2017 maakte hij dan de overstap naar ons kantoor en bijgevolg ook naar de balie van Gent.

Mr. Van Mulders adviseert zowel nationale als internationale cliënten in de diverse materies van het ondernemingsrecht. Hij staat hen ook bij in procedures voor nationale hoven en rechtbanken en voor diverse arbitrale rechtscolleges. Mr. Van Mulders behandelt dossiers in het Nederlands, Engels en Frans.

Inzichten en nieuwsberichten door Pieter Van Mulders