Sarah De Wit, Author at De Groote - De Man
Menu

Mr. Sarah De Wit studeerde in 2014 met onderscheiding af als Master in de Rechten. Van 2014 tot en met juni 2019 was Sarah actief aan de Balie van Dendermonde bij het kantoor MC2-Advocaten. Ze legde er zich toe op haar passie voor het personen- en familierecht, waar ze  een grondige expertise in heeft opgebouwd. Naast familierecht heeft Sarah ook heel wat diverse zaken behandeld in o.m. burgerlijk recht, faillissements- en verkeersrecht en aansprakelijkheids- en appartementsrecht.

Na bijna vijf jaar aan de Balie van Dendermonde, heeft Sarah de overstap gemaakt naar Balie van Gent en sloot ze zich aan bij het team Personen- en Familierecht op ons kantoor.  Bij DGDM behandelt zij haast uitsluitend zaken in het personen- en familierecht, waaronder ook het familiaal vermogensrecht. Uiteraard kan er in deze zaken ook overlap zijn met andere rechtstakken. Dankzij haar brede achtergrond, vooral in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, heeft Sarah hiervoor ook de nodige aanvullende kennis.

Empathie en sociaal aanvoelen staan centraal in Sarah’s aanpak. Ze is een vertrouwenspersoon voor haar cliënten, maar zal steeds eerlijk en correct adviseren. Zo weten haar klanten altijd waar ze aan toe zijn en zijn ze voorbereid op de eventuele moeilijkheden die in de procedure aan bod komen.

Buiten het kantoor leeft Sarah zich het liefst uit achter het fornuis, met een bijzondere passie voor gerechten uit de Italiaanse en Thaise keuken.

Inzichten en nieuwsberichten door Sarah De Wit