Siriam Keeta, Author at De Groote - De Man
Menu

Mr. Siriam Keeta studeerde in juni 2016 met onderscheiding af aan de Universiteit Gent als Master in de Rechten.

Sedert oktober 2016 is zij actief aan de balie van Gent.

Gedurende haar studies baatte zij als student-ondernemer het familiebedrijf te Drongen uit, waarbinnen zij de commerciële, boekhoudkundige en juridische functies uitoefende. Haar ervaring als student-ondernemer vormt een belangrijke aanvulling op haar juridische kennis.

In de uitbouw van haar professionele carrière ging zij op zoek naar een ondernemend en dynamisch kantoor, dat naast hoogkwalitatief juridisch werk eveneens inzet op innovatie. Sinds oktober 2016 maakt zij dan ook met een groot enthousiasme deel uit van het team.

Sinds september 2016 is zij eveneens praktijkassistente onder leiding van prof. dr. Annelies Wylleman bij de vakgroep Metajuridica, Privaat- en Ondernemingsrecht aan de Universiteit Gent. Deze functie werd haar aangeboden naar aanleiding van haar Masterproef “De rechtszekerheid m.b.t. het eigendomsrecht van onroerende goederen. Een kritische en rechtsvergelijkende analyse.” waarbij zij onderzoek deed naar de werking van de verschillende onroerende en hypothecaire publiciteitsstelsels vanuit een rechtseconomische perspectief.

Inzichten en nieuwsberichten door Siriam Keeta