Menu

Valerie Mertens is een sterke student die momenteel bezig is aan haar tweede jaar master in de rechten aan KU Leuven. Als thesisdomein doet ze lusStart, waardoor ze een meer praktijkgerichte en probleemoplossende leerervaring heeft binnen haar studie. Vorig jaar deed Valerie reeds een winterstage, en dit jaar deed ze haar zomerstage bij het DGDM Vastgoedrecht team.

 

Hoe Valerie haar stage heeft ervaren

“Gedurende de maand juli heb ik de kans gekregen om mezelf onder te dompelen in het DGDM DNA. Ik ondersteunde het team Vastgoed, waar ik werd begeleid door zeer behulpzame en bekwame advocaten. Onder hun supervisie en met hun feedback heb ik dan ook veel diverse taken mogen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan opzoekingen doen, brieven opstellen en conclusies schrijven.”

 

De samenwerking met het team en andere collega’s

“Zoals ook ikzelf, draagt elke persoon van dit kantoor een enorme innovatieve en ambitieuze drive met zich mee. Het was dan ook zeer aangenaam om met deze collega’s voor verschillende cliënten te werken. Ik ben er alleszins van overtuigd dat hun ambitie en hun proactieve aanpak DGDM nog heel ver zal brengen. Een oprechte dankjewel aan alle smart rebels voor de fijne samenwerking!”

 

Advocaat Dewie Hajek over stagiaire Valerie Mertens

“Een maand lang heeft Valerie als zomerstagiair ons team versterkt met haar inzet en leergierigheid. Bedankt voor je waardevolle bijdragen en ijver. Veel succes met je verdere studies en carrière!”

Dewie advocaat vastgoed DGDM

– Dewie Hajek, Advocaat Vastgoedrecht.

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als professional of student? Bekijk onze openstaande vacatures!