Menu

Law is order in liberty
and without order
liberty is social chaos

 1. Smart Rebels

  We zijn smart rebels: we zoeken naar vernieuwende oplossingen en schrikken er niet voor terug om onbewandelde paden in te slaan. Onze expertise en loyaliteit zijn de fundamenten van DGDM. We omarmen technologie daar waar het ons verrijkt, en zetten het in om meer tijd te kunnen besteden aan kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Alles staat ten dienste van (de relatie met) onze klanten.

 2. Proactief

  We zijn er op het juiste moment, op vraag van de klant of op eigen initiatief als dat nodig is. We zijn er vóór een probleem een probleem wordt, en blijven betrokken nadat een probleem is opgelost. We beperken ons niet tot één rechtstak, wat ons toelaat om de specifieke context van elke klant vanuit verschillende rechtstakken en perspectieven te bestuderen.

 3. Straight shooters

  We staan voor eenduidig advies. Geen waaier aan opties en mogelijkheden, maar één duidelijke oplossing op maat van de klant. We streven naar helderheid en vereenvoudiging, zowel bij het formuleren van adviezen als in de praktische toepassing van recht en rechtsregels. We bieden klaarheid en zekerheid, ook in nieuwe domeinen zoals online privacy en big data.

 4. Samenwerking

  We zijn een participerende en meedenkende onderneming. We geloven dat het geheel meer is dan de som van de delen. We streven naar een ecosysteem waarin ruimte is voor complementaire relaties. Door onze aanpak zijn we een gewaardeerde partner en aanspreekpunt voor het volledige speelveld, van start-ups tot grotere ondernemingen, van kennisinstellingen tot banken en verzekeringsmaatschappijen en van andere advocatenkantoren tot gerechtsdeurwaarders.

 5. Kennis

  We maken recht toegankelijk voor een groot publiek, en vertalen het naar bevattelijke informatie. Zo gieten we complexe rechtsregels en processen in handige tools, waar iedereen mee aan de slag kan. Daarnaast dragen we onze expertise ook uit buiten de advocatuur, in de vorm van toegankelijke artikels, lezingen en persoonlijke coaching.

 6. Duurzaamheid

  We willen niet enkel een duurzame relatie met onze cliënten, maar zetten hard in op duurzaamheid in elke schakel van onze onderneming. We geloven hard dat duurzaamheid en ondernemerschap hand in hand moeten gaan. We pioneren als een van de eerste advocatenkantoren in België die SDG's integreert in haar bedrijfsvoering.

Onze expertise