Menu

Digitaal is de toekomt. Dat weten we bij de Groote – De Man al langer. Meer nog, we nemen hier zelfs actief het voortouw! Onze bijdrage aan de ontwikkeling van online tools die het recht dichter bij de mens brengen, wordt intussen ook in het buitenland erkend. Zo deelt Managing Partner, Jeroen De Man, op 15 mei zijn passie en visie op vlak van Legal Tech als gastspreker tijdens de internationale conferentie ‘l’Electrochoc Numérique’ in Parijs.

L'electrochoc numérique- Assurons notre avenir

Meer info over l’Electrochoc Numérique vind je hier

Legal tech: fast forward naar de toekomst

Bij De Groote – De Man maken we komaf met het stoffige, conservatieve imago van de advocatuur. Wij geloven volop in de ontelbare mogelijkheden van legal technology-oplossingen, tools die juridische diensten digitaal toegankelijk maken.

DGDM wint FT Innovative Lawyers Award voor Legal Tech platform Unpaid

Die moderne visie blijkt een schot in de roos te zijn. De lancering van de website unpaid.be, waar je online snel en goedkoop onbetaalde facturen kan innen,  leverde ons in 2017 zelfs de gerenommeerde ‘Financial Times Legal Innovative Lawyers Award’ op. En dat smaakt naar meer… De Groote – De Man werkt momenteel aan verschillende Legal Tech-projecten, die binnenkort gelanceerd zullen worden.

Meer weten over Unpaid?

Onbetaalde B2B-facturen innen kan sneller en goedkoper dan ooit via unpaid.be. Vul je gegevens in op de website en een deurwaarder gaat meteen met je dossier aan de slag. Na gemiddeld 30 dagen krijg je tot 110% van je geld terug!

Meer weten? Ontdek hier alles over unpaid.be