Menu

Mister Wolf is sinds 15 juni 2020 gefuseerd met advocatenkantoor De Groote – De Man! Dat wil zeggen dat het kantoor in Halle en gekende team van experts tot uw beschikking blijven. Alleen doen we dit nu als onderdeel van het team ‘DGDM’.

Hoewel wij hierover zeer enthousiast zijn, roept dit nieuws ongetwijfeld enkele vragen bij u op. Te beginnen met:

Wie is de Groote – De Man?

De Groote – De Man, aka ‘DGDM’, is een gekend advocatenkantoor met vestigingen in Gent, Brussel en, nu ook, in Halle. Hun groot team van experts helpt cliënten in Vastgoedrecht, Ondernemingsrecht, Privacy& IT, Strafrecht en Familierecht. Zij staan mensen en ondernemingen bij in heel België, maar ook in de rest van de wereld, gaande van New York tot Hong Kong.

Meer info op hoofdpagina De Groote – De Man

De bestaande expertise van Mister Wolf sluit dus perfect aan bij de dienstverlening die de advocaten bij DGDM aanbieden.

Innovatieve visie op advocatuur

Naast hun uitgebreide expertise is De Groote – De Man internationaal gekend om hun innovatieve aanpak. DGDM wil, net zoals Mister Wolf, afstappen van het afstandelijke, elitaire imago van de advocaat. Hun missie is om het recht in te zetten als een efficiënt hulpmiddel om mensen en bedrijven te helpen groeien.

Meest innovatieve kantoor van Europa

DGDM heeft intussen ook al bewezen dat hun missie meer dan een mooie belofte is. Dankzij hun moderne aanpak vielen zij al internationaal in de prijzen. Zo won het kantoor In 2017 de ‘Financial Times: Most Innovative Lawyers’ award na de lancering van Unpaid. Dit is een online platform om automatisch onbetaalde facturen in te vorderen.

De jaren hierna ontwikkelden zij met internationale partners ook online opleidingen, software voor e-signing, enz.

Deze verwezenlijkingen en de aanpak naar hun klanten, leidden de afgelopen twee jaar tot een nominatie bij de Trends Legal Awards, in de hoofdcategorie ‘Best Belgian Law Firm’.

Waarom een integratie?

Mister Wolf en De Groote – De Man staan allebei voor een innovatieve aanpak waarbij u, de klant, centraal staat. Met onze oplossingen willen wij een échte meerwaarde bieden en u naar een hoger niveau brengen.

Wat begon met een klik in visie, groeide al snel uit tot een straffe ambitie om de krachten te bundelen en als één team diezelfde visie te verspreiden.

Zo kunnen wij u nog beter, nog sneller en in nog meer materies bijstaan.

Wat verandert er voor cliënten van Mister Wolf?

Voor u verandert er niets, behalve dan dat u meer experten ter beschikking heeft en dat u voor meer zaken bij ons terecht kan.

Uiteraard zal u ons ook niet meer kunnen contacteren via Mister Wolf, maar via De Groote – De Man.

Hoe kan u ons bereiken?

  • U kunt ons bereiken op het gekende telefoonnummer +32 2 331 61 48
  • Het adres blijft hetzelfde. U kunt echter ook een consultatie boeken in Gent en Brussel.
  • Via mail zijn wij te bereiken op info@degroote-deman.be

Vind ook alle gegevens en ons contactformulier op:

Contact

Wat met lopende zaken en dossiers?

Deze blijven lopen en behandelen onze experts verder. Uw gekende contactpersoon blijft uw contactpersoon. Wij blijven nu en in de toekomst ter beschikking voor advies en begeleiding zoals voorheen.

Als u antwoordt of mailt naar een ‘Mister Wolf’ e-mailadres van uw contactpersoon, is deze communicatie niet verloren gegaan. Mails worden doorgestuurd naar het nieuwe mailadres van uw advocaat.

Wat met het team van Mister Wolf?

De fusie tussen Mister Wolf en De Groote – De Man is integraal. Dat wil zeggen dat het volledige team van Mister Wolf nu verder bestaat als deel van team DGDM.

Stijn Mans, onze expert Vastgoed, zal voortaan als Associate Partner de afdeling en het team ‘Vastgoed’ bij De Groote – De Man aansturen.

Kris Du Bois, Managing Partner en oprichter van Mister Wolf, blijft ook aan het roer staan als vennoot van DGDM. Samen met medevennoten, Jeroen De Man en Ingrid De Poorter, zal hij de strategische koers van het kantoor mee vormgeven.

Ontdek hier de rest van het team

Ga naar hoofdpagina De Groote – De Man 

Meer weten over de integratie?

Klik hier om meer te lezen over de fusie met De Groote – De Man

Indien u nog vragen heeft hierover, aarzel niet om ons te contacteren

Contact 

Jeroen De Man Ingrid De Poorter en Kris Du Bois
Vennoten De Groote – De Man: Jeroen De Man (links), Ingrid De Poorter, Kris Du Bois (rechts)