Menu

Met enthousiasme kondigen wij de opening van het nieuwe De Groote – De Man kantoor in Halle (Brussel) aan! Dit is, naast onze kantoren in Gent en Brussel, inmiddels onze derde vestiging.

Daar zijn we uiteraard zeer blij mee. Maar er is meer!

De nieuwe vestiging betekent niet alleen een nieuwe locatie voor De Groote – De Man. Het betekent ook de start van een nieuw team en heel wat nieuwe expertise.

De Groote – De Man en Mister Wolf integreren

De nieuwe locatie in Halle is namelijk die van het gekende advocatenkantoor ‘Mister Wolf’. Zij integreren vanaf vandaag volledig met De Groote – De Man.

Dat wil zeggen dat we vanaf nu samen bestaan als  ‘De Groote – De Man’. Een uitbreiding qua team, qua locatie en – last but not least – qua expertise!

Onze nieuwe ’smart rebels’ brengen heel wat extra ervaring en kennis in het Vastgoed- en Ondernemingsrecht met zich mee. Dat betekent dat De Groote – De Man niet alleen meer bedrijven en mensen kan helpen, maar dat ook vanuit meer locaties én in meer materies.

Mister Wolf: innovatieve Vastgoed- en Ondernemings(recht)experten

Mister Wolf werd 5 jaar geleden opgericht door Kris Du Bois, Vastgoedexpert en docent ‘Vastgoedrecht’ aan Antwerp Management School. Met zijn team heeft Kris de afgelopen jaren klanten begeleid op meerdere domeinen, met een focus op Vastgoed en Ondernemingsrecht.

Zo stonden zij mensen en bedrijven bij in zaken zoals begeleiding van grote en kleinere vastgoedtransacties, het innen van huurgelden of het uitzetten van huurders, bijstand aan aannemers en promotoren, architecten, Ir’s en notarissen en vastgoedmakelaars. Daarnaast zijn zij ook het dagelijks klankbord voor talloze ondernemers en kmo’s  met al hun vragen over handelscontracten, geschillen met klanten en leveranciers, overnames en samenwerkingsverbanden, personeelsproblemen,…

 Match in innovatieve aanpak

De beslissing om beide kantoren te integreren gaat natuurlijk verder dan enkel complementaire expertise. Ook op het vlak van visie was er een match. Beide kantoren delen een passie voor ondernemerschap en geloven in de kracht en noodzaak van innovatie binnen de advocatuur.

DGDM kreeg hiervoor intussen ook al internationaal erkenning.  Dankzij onze moderne aanpak won het kantoor enkele jaren geleden de ‘Financial Times: Most Innovative Lawyers’ award. Deze erkenning volgde na de lancering van Unpaid, een online platform om automatisch onbetaalde facturen in te vorderen. Daarnaast ontwikkelden we met internationale partners ook online opleidingen, software voor e-signing, enz. Onze inspanningen tot innovatie leidden de afgelopen twee jaar tot nominaties voor de Trends Legal Awards, in de hoofdcategorie ‘Best Belgian Law Firm’. Bovendien maakt het kantoor sinds 2020 deel uit van het internationaal ANTEA netwerk.

Samen sterker in visie en aanpak

Zowel De Groote – De Man als Mister Wolf kiezen als jaren resoluut voor een innovatieve aanpak van de advocatuur. Beide kantoren stappen weg van het bestofte, elitaire imago van de advocaat die enkel tussen komt bij een probleem. Niet verwonderlijk dat het meteen klikte tussen Managing Partners, Jeroen De Man en Ingrid De Poorter, en ‘Mister Wolf’, Kris Du Bois.

 “De toekomst van de advocatuur ligt in oplossingen die mensen en bedrijven écht helpen groeien. Wat dat betekent? Efficiënte oplossingen, digitalisering, automatisering. En vooral een toegankelijke, proactieve partner zijn. “, legt Managing Partner, Ingrid De Poorter, uit.

Wat begon met een klik in visie, groeide al snel uit tot een ambitie om de krachten te bundelen en als één team diezelfde visie te verspreiden.

“Door Mister Wolf te integreren bij DGDM, zetten we ons als één kracht verder op de innovatieve koers. Daarbij kiest DGDM resoluut voor klantcentriciteit. Oplossingen vóór de klant, op maat van de klant en in samenspraak met de klant. “ zegt Jeroen De Man, Managing Partner.

Kris Du Bois kijkt als nieuwe vennoot bij De Groote – De Man met enthousiasme uit naar de toekomst:

“De integratie bij DGDM is een verhaal van 1 + 1 = 3. De visie op wat advocatuur moet zijn blijkt ongelooflijk gelijklopend,  de talenten en de regio’s complementair. Door onze krachten, mensen en gedachten te bundelen, zijn we in staat om nog meer als vroeger baanbrekend te zijn, met één duidelijk doel : zorgen dat de klant uitermate tevreden is ! Wij hebben hier enorm veel goesting in.”

foto Jeroen De Man Ingrid De Poorter en Kris Du Bois
Vennoten De Groote – De Man. Jeroen De Man (links), Ingrid De Poorter, Kris Du Bois (rechts)

Grotere uitbreidingsstrategie

De integratie van Mister Wolf kadert in het ambitieuze uitbreidingsplan van De Groote – De Man. Ons kantoor is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Om te beantwoorden aan extra binnen- en buitenlands cliënteel zijn er de komende jaren meerdere nieuwe vestigingen gepland. En dit zowel in België als in het buitenland.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over het nieuwe kantoor in Halle of ons nieuwe team? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Contact

Meer weten over het nieuwe team?

in de pers

Het Laatste Nieuws: Advocatenkantoor Mister Wolf fusioneert met Gentse collega’s tot DGDM

 

Ook interessant