Menu

Antoinette maakt van elke situatie een leerzame oefening en doet dit steeds met een flinke dosis enthousiasme, leergierigheid maar ook respect en empathie voor haar cliënten en hun naasten.

Passie voor Strafrecht

Antoinette kan omschreven worden als een goedlachse sportieveling met een passie voor strafrecht. Reeds van kleins af aan was Antoinette betoverd door de strafrechtwereld, de rechten van verdediging, de rechten van de mens en de psychologie van de beklaagde of het slachtoffer. Deze passie heeft haar doen besluiten om rechten aan de KULEUVEN te studeren. Na een fijne studententijd studeerde Antoinette af in juni 2017 als Master in de Rechten. Omdat je nooit genoeg kan studeren, heeft Antoinette in 2018 nog een Master behaald in Forensische, criminologische en psychologische wetenschappen aan de Universiteit van Maastricht (Nederland).

Stages in binnen- en buitenland

Tijdens haar studies heeft Antoinette heel wat stages gelopen: van advocaten, tot parket, tot lokale politie en de Cel Vermiste Personen. Op die manier heeft Antoinette reeds heel wat ervaring opgedaan. Ook heeft zij mogen genieten van een buitenlandse ervaring in het mooie Ljubljana, Slovenië waar zij deelgenomen heeft aan een Moot Court.

Hoofdleidster jeugdwerk

Maar ook naast haar studies is Antoinette altijd druk bezig. Als lid van de Chiro en later als hoofdleidster van het Gemeentelijk Speelplein van Overijse (jeugdwerk) heeft Antoinette geleerd om leidinggevend, stressbestendig en betrouwbaar te werken. Zij heeft als verantwoordelijke geleerd om meerdere projecten tegelijkertijd op te volgen en te coördineren met steeds aandacht voor detail.

Tot slot spendeert Antoinette Spreutels haar tijd het liefst door in een museum of in de wijde natuur. Een uitdagende wandeling of een stevig loopje in goed gezelschap zal dan ook nooit afgewezen worden.

Meer weten over Antoinette of de rest van ons team?

Ontdek het Team

Bekijk wat wij doen binnen Strafrecht

Vragen?

Contacteer ons