Menu

Arianke Smolders studeerde in 2014 af aan de UGent als Master Rechten met een specialisatie in Financieel recht, Handelsrecht en Strafrecht. Haar interesse voor de dynamische wereld van het ondernemerschap is de jaren erna steeds meer toegenomen. Arianke trok na haar studies naar Brussel, waar ze 4 jaar werkte voor Van den Eynde Legal. Tijdens die jaren kwam ze uitgebreid in aanraking met verschillende rechtsdomeinen en werd al snel duidelijk dat haar grote passie bij het ondernemingsrecht ligt.

Voorliefde ondernemingsrecht

Arianke is in het bijzonder geboeid door de juridische uitdagingen en issues waar KMO’s en grotere ondernemingen mee in aanraking komen. Om haar expertise in de juridische aspecten van het ondernemingsleven extra uit te breiden, begon ze in 2018 aan een MaNaMa Vennootschapsrecht aan de KULeuven. Die studie combineert ze met haar voltijdse job als advocate.

Arianke Smolder advocaat ondernemingsrecht

Team ondernemingsrecht DGDM

Arianke’s voorliefde voor de ondernemingswereld is ook meteen wat haar bij ons kantoor bracht. Arianke koos voor DGDM omwille van de uitgebreide expertise die ons kantoor heeft opgebouwd binnen het vennootschaps- en ondernemingsrecht.

Binnen team DGDM zal Arianke bedrijven bijstaan met juridisch advies, contractdrafting en het voeren van juridische geschillen voor de rechtbanken.

Arianke Smolders

Als ontspanning brengt Arianke het liefst haar tijd door met haar vrienden en familie waarmee ze graag de wereld verkent of nieuwe restaurants ontdekt. Met haar Spaanse roots is ze ook liefhebber van de Spaanse keuken en Latino muziek.

Meer weten over Arianke of de rest van ons team?

Team

Expertise ondernemingsrecht

Vragen?

Contact