Menu

Freek De Corte is de nieuwste aanwinst van het team van De Groote – De Man. Hij studeerde in 2019 af als Master in de Rechten aan de Universiteit Gent en startte begin 2020 bij DGDM. Als advocaat binnen ons het team Ondernemingsrecht, wil hij het recht gebruiken om mensen en bedrijven hun dromen te helpen bereiken. Daarvoor kiest hij resoluut voor een integere en doelgerichte aanpak.

Waarom ondernemingsrecht?

Tijdens zijn studies groeide een uitgesproken interesse voor het ondernemingsrecht. Vooral de variatie en de complexiteit van deze rechtstak intrigeren hem diep. Freek is gepassioneerd door de impact van het recht op het dagelijks leven van mensen en ondernemingen. Dat gaat verder dan enkel het Belgische ondernemingsrecht. Tijdens zijn Masterjaren studeerde Freek aan de universiteit van Zurich waar hij zich onder meer in  het internationale ondernemingsrecht verdiepte.

Freek De Corte advocaat ondernemingsrecht

Waarom DGDM?

Onze moderne en transparante aanpak, gecombineerd met grote expertise, zorgden ervoor dat Freek voor DGDM koos.

“De uitdaging voor de advocatuur is een innovatiedrang aan de dag leggen zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit. Ik geloof dat DGDM hier bijzonder sterk in is.”

Sport en muziek

Freek houdt van reizen en sporten met vrienden en familie. Als je naar zijn favoriete muziek vraagt, dan heeft Freek liefst de funky vibes van de muziek uit de jaren ‘80.

Meer weten over Freek?

Klik hier

of

Ontdek de rest van ons team hier