Menu

Ingrid De Poorter, onze Managing Partner, is sinds 24 april officieel onafhankelijk bestuurder bij imec. imec is een onderzoekscentrum dat zowel in België als wereldwijd inzet op innovatie, digitalisering en ontwikkeling van soft -en hardware. Lees hier meer over wat zij doen.

Bestand:LOGO-IMEC black.svg - Wikipedia

Onweerstaanbaar aanbod om deel uit te maken van innovatieve gamechanger

Toen Ingrid gevraagd werd een statuut als onafhankelijk bestuurder op te nemen kon ze naar eigen zeggen niet weigeren.

imec is een vermaard en vooruitstrevend internationaal onderzoekscentrum dat Vlaanderen op de wereldkaart zet op gebied van innovatie en technologie.”, legt Ingrid uit. “Ook bij De Groote – De Man hebben wij al lang beseft dat de kracht van technologie niet onderschat kan en mag worden. Innovatie en vooruitgang is dé drijfveer bij imec.  Hun ambitie om met technologie onze levens te verbeteren in een snel veranderende maatschappij betekent voor mij een onweerstaanbaar aanbod om ook hier mijn drive in kwijt te kunnen”.

Als onafhankelijk bestuurder maakt Ingrid deel uit van de Raad van Bestuur waarin onder meer strategie en algemeen beleid van de onderneming worden bepaald.

Naast bestuurslid bij imec is Ingrid ook onafhankelijk bestuurslid bij ING België en professor aan de Universiteit van Gent. Daarnaast is zij vennoot bij De Groote –  De Man waar zij de afdelingen Ondernemingsrecht en Privacy & IT aanstuurt.

Vragen?

Heeft u hier nog vragen over? Neem gerust contact op via ons contactformulier.