Menu

Laura Buffel is een van de nieuwe gezichten bij team DGDM dit jaar. Al moeten we daaraan toevoegen dat Laura niet echt ‘nieuw’ is voor ons team. Tijdens haar laatste jaar Rechten deed Laura in 2020 al een vrijwillige stage op ons kantoor. Een schot in de roos langs beide kanten, waardoor zij zich sinds 2021 ook officieel lid mag noemen van ons team.

Laura Buffel

Liefde voor veelzijdigheid van het ondernemingsrecht

Bij De Groote – De Man maakt Laura deel uit van de afdeling Ondernemingsrecht.  De keuze voor die afdeling was niet moeilijk. Tijdens haar studies en de stage bij ons kantoor ontdekte ze de veelzijdigheid van het ondernemingsrecht. Zo verdiept ze zich graag in verschillende onderwerpen gaande van: verzekeringsrecht, insolventierecht, consumentenrechten, handelscontracten,…

Duidelijke en proactieve aanpak

Als advocate Ondernemingsrecht staat ze cliënten bij met juridisch advies en voert ze juridische geschillen voor de rechtbank. Daarbij kiest ze voor een proactieve aanpak waarbij ze altijd twee stappen vooruit denkt en de cliënt een duurzame oplossing op lange termijn kan bieden.

“Gedetailleerd werken, een luisterend oor bieden en een duidelijk aanpak hebben, zijn belangrijke kwaliteiten waarover een advocaat moet beschikken. Uiteraard zijn dit dan ook de kwaliteiten die ik voorop stel voor elke cliënt.”, aldus Laura

Waarom De Groote – De Man ?

Tijdens haar stage als studente ontdekte Laura onze moderne visie op de advocatuur en de aangename bedrijfscultuur. Dat gecombineerd met haar passie voor ondernemingsrecht zorgt voor een match langs beide kanten.

Foodie after hours

In haar vrije tijd leeft Laura zich als ware foodie graag uit in de keuken of  ontdekt ze het liefst nieuwe culinaire hotspots. Daarnaast geniet ze ook van wandelingen met haar hond Lou op het strand van Oostduinkerke, waar ook haar roots liggen.

Laura Buffel

Meer weten over Laura?

Klik hier

Ontdek ook de rest van team DGDM

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming?

Ga naar onze expertisepagina Ondernemingsrecht

Een specifieke vraag of probleem? Neem contact op met ons team.