Menu

Onafgebroken op zoek naar verdere professionalisering, begint 2022 voor Stefanie met een nieuwe uitdaging. Als teamlead zal zij samen met Mr. Du Bois leiding geven aan de vastgoedexperten binnen DGDM. Het klappen van de zweep leerde ze onder meer in enkele Brusselse advocatenkantoren en bij Adhemar Law, een nichekantoor voor milieu en vastgoed.

Bemiddeling

Naast haar expertise in vastgoed- en bouwrecht heeft Stefanie een passie voor alternatieve geschillenbeslechting. Als erkend bemiddelaar werkt ze graag aan duurzame en snelle oplossingen voor conflicten. In de loop der jaren heeft ze een bijzondere kennis opgebouwd in bemiddelingstrajecten bij bestuurlijke conflicten. Ze staat ook groepen bij, bijvoorbeeld collega’s op de werkvloer, om hun stroef gelopen communicatie weer op gang te trekken.

De sterke focus op het werken in teamverband in een multidisciplinaire omgeving was ook één van de voornaamste redenen waarom zij koos voor DGDM.

Talen

Behalve voor werk, heeft Stefanie ook een hart voor talen. Ze groeide op in Duitsland en ze woonde lang in Brussel. Meertaligheid was dan ook altijd een must. Eens door een andere bril naar het leven kijken, helpt ook. Naar het buitenland trekken voor je studies, werk of zelfs gewoon op reis is dan ook heel verfrissend. Met haar gezin trekt ze het liefst naar bekende en minder bekende Europese steden.

Klik hier of op onderstaande foto om de video te bekijken van Stefanie:

 

Meer weten over Stefanie of de rest van ons team?

Ontdek het Team

Bekijk wat wij doen binnen Vastgoedrecht

Vragen?

Contacteer ons