Menu

We gebruiken internet dagelijks en dat maakt ons een doelwit voor criminele activiteiten op het web. Informaticamisdrijven of ‘cybercrime’ zijn moderne misdrijven die steeds meer voorkomen en vaak nog moeilijk te traceren zijn. Denk aan phishing, identiteitsdiefstal via het net, hacking, ransomware, enz
Omdat dit vaak complexe misdrijven zijn, kies je best voor bijstand van een advocaat met kennis van zake. Ons team Strafrecht werkt in deze zaken regelmatig samen met onze afdeling IT-recht en heeft bijzondere expertise in zogenaamd interne en externe hacking.

Wij brengen ook risico’s in kaart. Wij doen daarbij beroep op een netwerk van “ethische hackers” die de software van onze cliënten testen en opvolgen.

Onze advocaten informeren cliënten preventief en proberen snel te remediëren wanneer het nodig is. Bovendien hebben we intussen een bijzondere expertise in dossiers van ransomware. In dergelijke dossiers werken wij ook samen met tal van externe experts.

Beroep doen op onze advocaten in verband met cybercrime? Wij helpen je graag verder. Contacteer ons met je specifieke vraag via het contactformulier.

Stel ons vandaag nog uw vraag via het formulier.

Wij helpen u snel verder.

Gerelateerde producten

Sorry, no posts found

Relevante inzichten en nieuwsberichten

Sorry, no posts found