Menu

Hoe de fusie tot stand kwam.

Wij besloten onze gelijklopende visie en complementaire expertise te bundelen en als één geheel verder te gaan. Ook onze ‘corporate DNA‘ en onze zin voor ‘entrepreneurship‘ waren meteen een mooie match.
Zowel De Groote – De Man als Mister Wolf kenden de laatste jaren een forse groei. De fusie gaf ons de mogelijkheid meer cliënten te helpen en dat in meer materies. Bovendien gaf de groei ons de kans om nog meer experten aan te werven.

De stand van zaken 1 jaar later.

Ingrid De Poorter, Managing Partner bij De Groote – De Man. “Eén groot succes! Eén jaar na de fusie kunnen we niet anders dan besluiten dat de samenwerking met Kris en zijn team een groot succes is. De integratie is heel vlot verlopen met bijzondere dank aan al onze DGDM’ers die bijgedragen hebben aan dit succes. En ja, dit is dus voor herhaling vatbaar. Ook in de toekomst blijven we met DGDM volop uitkijken naar opportuniteiten om DGDM verder te laten groeien en uit te bouwen.

Kris Du Bois, Vastgoedexpert en oprichter van Mister Wolf, medevennoot bij De Groote – De Man: “De integratie met DGDM is een verhaal geworden van 1 + 1 = 3. De visie op wat advocatuur moet zijn, is ongelooflijk gelijklopend, de talenten en de regio’s complementair. Eén jaar geleden onze krachten, mensen en gedachten bundelen was een goede zet.  We zijn nu nog meer in staat dan vroeger om baanbrekend te zijn. Met één duidelijk gemeenschappelijk  doel: zorgen dat de klant uitermate tevreden is! “

De verdere toekomst samen.

Wij willen blijven inzetten op groei en innovatie. Op die manier willen we ook , samen, onze mission statement verder zetten, namelijk het recht op een efficiënte en moderne manier dichter bij de klanten brengen.
Zo’n geslaagde fusie smaakt zeker naar meer.