Menu

Vitae scam

De Belgische justitie heeft de cryptomunt en het sociale media-platform stilgelegd, waarbij tal van mensen zijn aangehouden omwille van lidmaatschap van een criminele organisatie, oplichting en witwassen. Ook in de pers verschenen er al artikels hierover.

37 % van alle virtuele valuta werd in beslag genomen door Onderzoeksrechter Philippe Van Linthout, samen met tal van luxewagens (17) en 1.1 miljoen euro contanten.

Ponzifraude

Blijkbaar was de gehele Vitae.co en cryptomunt een vorm van Ponzifraude. Dit is  een methode om mensen op te lichten door een belegging aan te bieden waarbij de uitbetaalde gelden worden gefinancierd door de inleg van nieuwe klanten.

De afdeling strafrecht van DGDM staat slachtoffers van deze oplichting bij om te trachten de door hen verloren gelden te recupereren. Deze slachtoffers zijn mensen die ofwel zich hebben aangesloten op het sociale media platform, ofwel hebben geïnvesteerd in de cryptomunt Vitae en nu zeer veel geld verloren hebben omdat deze munt is gekelderd.

DGDM is zeer goed geplaatst om slachtoffers in deze bij te staan. Als kantoor hebben wij namelijk niet alleen een uitgebreide ervaring in het strafrecht, onze afdeling Data Tech en Entertainment is bovendien zeer gekend in België voor alles wat met nieuwe technologie en innovatie te maken heeft. DGDM is dan ook niet voor niets in 2017 door de Financial Times uitgeroepen als Most Innovative Law Firm in de categorie new products and services.

Vaste prijs van € 220

Wij hebben de ambitie om zeer veel slachtoffers te verzamelen om meer gewicht te hebben in de zaak. Dit geeft ons bovendien de mogelijkheid om de kostprijs van de procedure voor elk slachtoffer te drukken. De slachtoffers hebben dikwijls al hun investering verloren.

Slachtoffers die zich willen aansluiten betalen een vaste som van € 220 fixed fee om zich te laten bijstaan gedurende de gehele procedure.

In geval van succes betaalt u naast de € 220 fixed fee 20 % op daadwerkelijk gerecupereerde sommen. Indien wij niets voor u recupereren betaalt u dit niet. U weet dus zeer goed op voorhand waar u aan toe bent. Er zijn geen verborgen kosten.

Dit prijsmodel zorgt ervoor dat slachtoffers kwaliteitsvolle juridische bijstand hebben aan een zeer voordelige prijs.

Vul onderstaande formulier in en registreer je als slachtoffer.

Contacteer ons

  • Graag uw telefoonnummer of mobiel nummer zodat we u snel kunnen contacteren indien nodig.