Menu

We hebben een nieuwe collega bij De Groote – De Man! Ons team Familierecht verwelkomt een nieuwe advocaat-stagiair: Josie Gijbels.

Josie studeerde in 2018 af als Master in de Rechten aan de Universiteit Gent. Tijdens haar studies raakte ze gepassioneerd door het Familierecht. Om haar kennis daarvan nog verder uit te breiden, behaalde ze daarna ook nog een Master-na-Master in het Notariaat.

Gedreven door Familierecht

Josie hecht veel belang aan het menselijke aspect binnen het familierecht. Gewapend met haar enthousiasme en grote inlevingsvermogen wil ze iedere cliënt de juiste oplossing bieden. Als lid van ons team Familierecht zal Josie cliënten ondersteunen met juridisch advies, procedures en overeenkomsten.

Josie Gijbels

Wat brengt Josie bij DGDM?

Haar voorliefde voor het personen- en familierecht én haar leergierigheid brachten Josie bij DGDM. Ons ervaren team Familierecht bood haar de uitgelezen kans om zich te omringen en te leren van advocaten met uitgebreide expertise.

Josie Gijbels

Buiten de advocatuur ontspant Josie graag in het gezelschap van haar vriendinnen, familie en haar trouwe viervoeter Billie.

Meer weten over Josie of de rest van ons team?

Team

Expertise Familierecht

Vragen?

Contacteer ons