Menu

Katrijn rondde eind juni haar eindstage af bij De Groote – De Man. Dat betekende een einde en een begin. Het einde van haar studies Office Management en het begin van haar carrière bij DGDM. Want na de afgelopen maanden waren zowel Katrijn als wij enthousiast om haar stage meteen om te zetten in een vast contract.

Katrijn Van den Brande

Avontuur is overal

Katrijn zoekt in elke dag een uitdaging, en is allergisch aan routine. Een avontuurlijke ziel dus. Een rare keuze om dan bij een advocatenkantoor te gaan werken? Niet als dat kantoor De Groote – De Man is. Geprikkeld door de spannende sfeer in de advocatuur en met discretie als kernkwaliteit bleek Katrijn al snel de geknipte aanvulling voor team DGDM.

“In mijn vrije tijd, zoek ik het avontuur graag op onder water of in de lucht. Een diepe duik, of een vrije val, een beetje adrenaline hoort er voor mij gewoon bij. Onvoorspelbaarheid troef bij DGDM en daar hou ik van. Als verbindende schakel tussen cliënt en advocaat enerzijds, en tussen meesters en rechtbanken anderzijds, is geen enkele dag hetzelfde.”

Katrijn Van den Brande

Voor Katrijn is onze aanpak een directe match met haar persoonlijkheid en ambitie.

“Rechttoe, rechtaan, dat is waar zowel het kantoor als ikzelf voor staan. De manier waarop DGDM communiceert en de transparantie die we hier nastreven, zijn vernieuwend binnen de sector. Ik vind het belangrijk om altijd jezelf te kunnen zijn, ook in de professionele context. Het feit dat dit kan, zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier richting kantoor wandel.”

Meer weten over team DGDM?

Ontdek hier ons voltallige team.