Menu

Al van jongs af aan heeft Marie een sterk rechtvaardigheidsgevoel en gelooft ze dat iedereen een eerlijke verdediging verdient. Ze droomde ervan om advocaat te worden. Rechten studeren was dan ook een evidente keuze.

Marie volbracht haar bachelor en master aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens haar master vertoefde ze ook een semester in Ierland.

Internationale pleitwedstrijd

Tijdens diezelfde master nam ze met een team deel aan de internationale pleitwedstrijd Philip C. Jessup. Haar team werd Belgisch kampioen. Ze leerde tijdens deze ervaring verbale redeneer skills, in team nauw samenwerken en stressbestendig zijn.

Notariaat

Na haar bachelor en master rechten verdiepte Marie zich tijdens haar master-na-masteropleiding Notariaat in de vele aspecten van het privaat recht o.a. vennootschapsrecht, familie- en familiaal vermogensrecht en vastgoedrecht. Ze kwam ook in contact met de praktijk tijdens een stage in het notariaat.

Toch koos Marie resoluut voor advocatuur. De uitdaging, diversiteit en creativiteit die de advocatuur te bieden heeft, spreken haar enorm aan. Ook het nauwe contact met cliënten en de voortdurende zoektocht naar duurzame oplossingen passen bij haar persoonlijkheid.

In haar vrije tijd kan je Marie vinden al lopend in het bos, al lachend bij haar vrienden of al rondstruinend op een vintagemarktje.

Moest Marie geen advocate zijn geworden, dan had ze waarschijnlijk haar eigen koffiebar met iedere dag verse taartjes.

Meer weten over Marie of de rest van ons team?

Ontdek het Team

Bekijk wat wij doen binnen Vastgoedrecht

Vragen?

Contacteer ons