Menu

De afgelopen maanden kreeg ons team er een flinke dosis girlpower bij.
Benieuwd naar onze nieuwe gezichten?

Wij stellen hen graag aan je voor!

Lien – Marketeer

Foto Lien

Gepassioneerd door all things digital en vergroeid met haar smartphone, zet Lien ons kantoor op de digitale kaart. Als marketeer neemt zij de branding van DGDM voor haar rekening en voedt ze onze website en social media met interessante artikels en leuke posts (Benieuwd? Volg ons op social!).  Haar creatieve kwaliteiten gebruikt ze ook om nieuwe ideeën te bedenken en samen met het team innovatieve concepten uit te werken. Stay tuned for more!

“Als marketeer werken bij een advocatenkantoor, dat is geen gebruikelijke combinatie. En dat is exact wat het ongelofelijk interessant maakt!  DGDM is allesbehalve een standaard advocatenkantoor. De dynamiek en de innovatieve drive die hier hangt zijn een marketingdroom.”

Ontdek hier meer over Lien.

Laura – Office Assistant

Laura

Laura versterkt sinds kort het office team van DGDM. Zij is het gezicht achter de vriendelijke stem die je misschien wel al aan de lijn hebt gehad. Laura zorgt er mee voor dat de administratie van ons kantoor als een geoliede machine loopt. Gewapend met haar lach en positieve ingesteldheid helpt zij elke klant met plezier verder en handelt ze moeiteloos drukke agenda’s en volle inboxen af.

Haar motto? Leef alsof het je laatste dag is, pak alles wat je kan.  En volgens Laura past werken voor DGDM volledig bij die levenslustige visie: “De aanstekelijke energie die hier hangt en de uitdaging van de job zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar het werk kom”.

Meer over Laura lees je hier.

Zalina – Paralegal

Foto Zalina

Zalina biedt met haar diploma Rechtspraktijk de perfecte juridische ondersteuning voor onze advocaten. Haar liefde voor Gent en de zoektocht naar een interessante uitdaging brachten deze West-Vlaamse met Russische roots naar ons kantoor. Met haar passie voor recht, gezonde dosis nieuwsgierigheid en kritische blik brengt ze het juridisch werk bij DGDM in een hogere versnelling.

Haar geheime wapen om elk juridisch vraagstuk aan te pakken? Doorzettingsvermogen.  Een eigenschap die ook in haar hobby’s naar boven komt: “Mijn hobby is klimmen, omdat ik dan steeds mezelf kan uitdagen om elk obstakel te overwinnen. Als het de ene dag niet lukt, dan probeer je het de volgende keer totdat het uiteindelijk lukt.”

Lees hier meer over Zalina.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Ben je ook geïnteresseerd in een job bij DGDM?

Hou dan zeker onze vacatures in de gaten en waag je kans!