Menu

Team DGDM verlegde in december samen grenzen voor het goede doel: Advocaten Zonder Grenzen. En dat mag je gerust letterlijk nemen, want om geld in te zamelen hebben we het onszelf niet echt gemakkelijk gemaakt.

Een delegatie van ons team was al te zien op de Warmathon in Gent, maar we hadden het gevoel dat we nóg meer konden doen.

DGDM op de Warmathon

Maar zomaar een bedrag schenken, dat past niet in ons kraam. Wij wilden er meteen een ’team effort’ van maken. Want laat ons eerlijk zijn, samen iets doen voor het goede doel is toch zoveel leuker? En nuttiger! Misschien moesten wij ook  advocaten ‘zonder grenzen’ zijn. Maar dan zonder naar het buitenland te moeten gaan.

En zo kwamen we op onze eigen grenzen, onze comfortzone. Na even nadenken bleek dat iedereen wel een grens of een uitdaging had die ze al lang voor zich uitschoven. En dit was de perfecte gelegenheid om er iets aan te doen.

Ieder teamlid koos een persoonlijke grens, een ‘challenge’, om tijdens de maand december te overwinnen. Per verlegde grens ging er € 50 in de pot.

Voor sommigen was dat eindelijk eens werk maken van een ontplofte bureau of kleerkast, maar voor anderen dan weer een sportief doel. Of die zenuwen opzij zetten en eens spreken voor een publiek of deelnemen aan een netwerkevenement. (Ja hoor, er zijn advocaten die niet graag een grote mond opzetten.)

Alle challenges werden vastgelegd en de klok begon te lopen.  Is het team DGDM gelukt om hun grenzen te verleggen?

Ontdek het in deze video: