Menu

Wat begon als een idee voor een gedistribueerd informatiesysteem in 1989, leidde in 1991 tot de eerste website en vandaag tot een eindeloze stroom aan internetmemes, kattenvideo’s en natuurlijk tal van juridische uitdagingen. Deze juridische uitdagingen variëren van de ontwikkelingen binnen de artificiële intelligentie, gegevensbescherming en cybercriminaliteit zoals hacking, malware en phishing, tot e- commerce activiteiten en zelfs intellectuele eigendomsrechten.

 

Dus, terwijl velen zich misschien afvragen wat er te vieren valt, proosten wij vandaag op het wereldwijde web. Zonder het internet zouden we niet kunnen genieten van online shoppen en streamingdiensten, maar zouden ook wij niet in staat zijn om te doen waar we goed in zijn: het bieden van gespecialiseerde juridische ondersteuning voor al uw IT-gerelateerde vraagstukken. Zo zorgen wij ervoor dat u niet alleen aan alle regels voldoet, maar ook een concurrentievoordeel behaalt in deze digitale wereld.

 

Heeft u IT-gerelateerde vragen, bijstand nodig voor uw bedrijf op vlak van Data of wil u de digitale concurrentievoordelen bekijken?

Neem contact op met onze experten, zij helpen u graag verder.