Menu

De bescherming van intellectuele creaties, uitvindingen, knowhow, merken, data, software, handels- of productnamen, etc. is cruciaal voor vele ondernemingen. Niet zelden behoren intellectuele eigendomsrechten en bedrijfsgeheimen tot één van de meest waardevolle activa van bedrijven.

Met begrip voor uw zakelijke behoeften en doelstellingen staan wij uw onderneming, vereniging, overheidsinstantie, etc. bij met strategisch juridisch en commercieel advies. We adviseren u rond de bescherming, exploitatie en handhaving van uw intellectuele eigendom (auteursrecht, merken, octrooien, tekeningen, domeinnaam, etc.). Daarnaast kijken we ook naar verbonden aspecten zoals geheimhouding (NDA) en niet-concurrentie.

We zorgen voor sluitende IP-contracten die de optimale bescherming en commercialisering van uw intellectuele eigendom garanderen. We helpen u bij de registratie van uw domeinnaam of merk.

Indien u geconfronteerd wordt met een IP-geschil, behartigen wij uw belangen en bepalen we samen met u de beste strategie voor de beste resultaten.

Tot slot kan u bij ons ook o.m. terecht voor advies rond de fiscale behandeling van auteursvergoedingen en het aanvragen van een IP-ruling.

Neem contact op met onze experts voor snel en praktisch advies op maat.

Stel ons vandaag nog uw vraag via het formulier.

Wij helpen u snel verder.

Gerelateerde producten

Relevante inzichten en nieuwsberichten