Menu

Begrippen als Artificial Intelligence, Big Data, Bitcoin, Blockchain, drones, Internet of Things, Machine Learning, Virtual en Augmented Reality, Smart Home-technologie en Smart City projecten zijn hot. Maar ondernemingen die daarbinnen willen innoveren komen ook voor juridische uitdagingen te staan.

Wij zoeken mee naar vernieuwende oplossingen en schrikken er niet voor terug om onbewandelde paden in te slaan. We staan niet voor niets gekend als een van de innovatiefste kantoren in Europa.

Onze experts kiezen steevast een pragmatische en hands-on aanpak. In nauwe samenwerking met u komen we zo tot vernieuwende en werkbare IT-oplossingen die juridisch op punt staan.

Wij maken sluitende IT-contracten op voor de ontwikkeling en implementatie van IT-toepassingen en het gebruik ervan. Denk aan bv. SaaS-overeenkomsten, SLA’s, hosting, licentieovereenkomsten, etc.

Ook wanneer er iets dreigt fout te lopen tijdens de uitvoering van het IT-project kan u op onze bijstand rekenen. Komt het uiteindelijk tot een IT-geschil dan behartigen wij uw belangen en bepalen wij samen met u de beste juridische en commerciële strategie.

Heeft u een webshop of start u er een op? Wij regelen voor u alle juridische aspecten gaande van algemene voorwaarden, tot een privacy en cookieverklaring.

Werkt u met elektronische handtekeningen? Dan valt dat onder de eIDAS regelgeving. Wij bekijken met u waar u rekening mee moet houden en hoe u risico’s sluitend afdekt.

Neem contact op met onze experts voor snel en praktisch advies op maat.

Stel ons vandaag nog uw vraag via het formulier.

Wij helpen u snel verder.

Gerelateerde producten

Relevante inzichten en nieuwsberichten