Menu

Deze maand betekent een belangrijk nieuw hoofdstuk voor ons kantoor, want vanaf nu is De Groote – De Man ook in Brussel gevestigd! Met ons nieuwe kantoor aan de Louizalaan willen wij centraler in het land beschikbaar zijn voor onze partners en cliënten. Uiteraard blijven we ook nog steeds beschikbaar in het hoofdkantoor in Gent.

De Groote - De Man kantoor Brussel

Waarom Brussel?

Het afgelopen jaar groeide ons kantoor aanzienlijk, zowel op het vlak van cliënteel als van medewerkers . Onze diensten strekken zich intussen ook uit in heel België en internationaal. Hierdoor werd het stilaan duidelijk dat een locatie in Gent alleen niet meer volstaat. Om projecten en samenwerkingen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, was een tweede kantoor in de hoofdstad dan ook de logische keuze voor ons. Brussel is nl. de vestigingsplaats van vele bedrijven en partners waar we mee samenwerken. Bovendien is de centrale locatie in België ook makkelijker bereikbaar voor cliënten uit andere regio’s of voor onze internationale klanten (door de nabijheid van de luchthaven). Naast de opening van een nieuw kantoor, is onze Managing Partner, Ingrid De Poorter, nu ook definitief aangesloten bij de Balie van Brussel.

Waar zijn we te vinden?

Het nieuwe DGDM – kwartier bevindt zich aan de Louizalaan 65/11 in Brussel. De kantooruren zijn, net zoals het Gents kantoor, iedere werkdag van 8u – 19u. Voor een afspraak kan je ons in Brussel bereiken via telefoon op +32 2 535 79 26.

(Afspraak in Gent maken? Klik hier om de adresgegevens van het Gents kantoor te zien.)

Je kan ons kantoor ook bereiken via mail op info@degroote-deman.be of via digitale kanalen zoals Whatsapp en Facebook messenger. Heb je een uitgebreide vraag, gebruik dan het contactformulier. Onze advocaten koppelen zo snel mogelijk naar je terug.

Je bent voor een afspraak steeds welkom in onze kantoren, maar we kunnen dit gerust ook vanop afstand doen via telefoon, Skype, …. of wij komen naar jou.

Gent blijft hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van De Groote – De Man blijft nog steeds in Gent. Twee kantoren maken het voor onze cliënten makkelijker om een locatie te kiezen die voor hen het meest praktisch is. Onze advocaten zijn zowel in Brussel als in Gent beschikbaar.

(Wil je weten wie dat zijn? Klik hier om ons team te leren kennen)

Wij bieden op elke locatie al onze diensten aan. Neem hier een kijkje om te zien waarmee we je kunnen helpen

Ondernemingsrecht
Privacy & IT
Vastgoedrecht
Personen- en familierecht
Verkeers- en aansprakelijkheidsrecht

Vragen?

Contact