Menu

In 2014 behaalde mr. Dieter Vanelverdinghe met onderscheiding zijn Master in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel.

Tijdens zijn studies bekwaamde hij zich in economisch- en financieel recht, contracten-, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, met colleges in het Nederlands, Frans (ULB) en Engels. Daarnaast verdiepte hij zich ook met veel interesse in Legal Theory, rechtsfilosofie en de grondslagen van het recht.

Zijn masterthesis werd gepubliceerd in het jaarboek Juridische Meesterwerken VUB 2013-2014.

 

Diepgaande ervaring

Als advocaat bouwde Dieter sinds 2014 vooral diepgaande ervaring uit op het snijvlak tussen bouw- en vastgoedrecht, economisch recht en aansprakelijkheidsrecht.

Van jongs af aan gepassioneerd en geïntrigeerd door recht, combineert Dieter deze passie met een van nature no-nonsense aanpak en een voorliefde voor precisie en het betere cijferwerk.

Hij was actief als advocaat bij Nolmans & Croonen en De Mulder Advocaten, en richtte vervolgens zijn eigen kantoor op. In oktober 2021 sloot hij aan bij het team Vastgoedrecht van De Groote – De Man.

 

Legal Tech

Buiten de werkuren brengt Dieter graag tijd door met zijn gezin, trekt hij graag de natuur in en is hij muzikant.

IT, software en apps, de nieuwste ontwikkelingen in technologie en legal tech, zijn interesses die Dieter in zijn vrije tijd graag najaagt.

Hij was actief als vrijwilliger bij het verzorgen en begeleiden van jeugdvakanties voor de CM (Kazou). Tegenwoordig zet Dieter zich als voorzitter en bestuurslid in voor de muziekvereniging waarin hij als muzikant actief is.

Meer weten over Dieter of de rest van ons team?

Ontdek het Team

Bekijk wat wij doen binnen Vastgoedrecht

Vragen?

Contacteer ons