Menu

Klik hier en bekijk de video met Ingrid De Poorter en Stefanie Debeuf

Lokale verankering – grotere uitbreidingsstrategie

De integratie van een nieuw team en nieuwe locatie kadert in een ambitieus groeiplan van DGDM. Na de opening van een derde kantoor in Halle medio 2020 hebben we vastgesteld dat lokale verankering cruciaal blijft ook in een gedigitaliseerde wereld. We kunnen onze bestaande diensten nu ook aanbieden vanuit Hasselt.

“Hasselt als hoofdstad van de provincie Limburg met enkel sympathieke mensen stond dan ook heel hoog op ons lijstje van nieuwe vestigingen” vertelt Jeroen De Man, oprichter van De Groote – De Man.

 

Uitbreiding in expertise

 

Dankzij deze integratie kunnen wij aan ons bestaand cliënteel extra expertise en dienstverlening aanbieden. Stefanie Debeuf en haar team Vastgoedrecht experts hebben diepgaande expertise in overheidsopdrachten, bestuursrecht, ruimtelijke ordening, milieurecht, publiek-private samenwerkingsverbanden, gebiedsontwikkeling, infrastructuurprojecten. De Groote – De Man staat ondernemingen en particulieren bij in Vastgoedrecht, Ondernemingsrecht, Data, Tech & Entertainment, Familierecht en Strafrecht.

 

Integratie: match in innovatieve visie op advocatuur

 

De keuze om beide teams te integreren, gaat verder dan een complementaire expertise en regio. De Groote – De Man en Stefanie delen een passie voor ondernemerschap en geloven in de kracht en noodzaak van innovatie binnen de advocatuur.

Dat vertaalt zich in een efficiënte en innovatieve aanpak. De Groote – De Man werd hiervoor ook al gelauwerd in binnen- en buitenland. Zo won het kantoor de ‘Financial Times: Most Innovative Lawyers’ award in 2017 en is Jeroen De Man ook de ‘founder’ van de een van de eerste ‘legal tech startup’ in België: Unpaid.

 

“De advocatuur van de toekomst moet mensen en ondernemingen écht helpen groeien. Wat dat betekent? Efficiënte oplossingen, digitalisering, automatisering. En vooral een toegankelijke, proactieve partner zijn. “, vertelt Ingrid De Poorter, Managing Partner bij De Groote – De Man.

 

Wat begon met een klik in visie, groeide uit tot een ambitie om als één team diezelfde visie te verspreiden. En daarbij staan de cliënten centraal.

 

“Door Stefanie en haar team te integreren bij DGDM, zetten we ons als één kracht verder op de innovatieve koers. Daarbij kiest DGDM er resoluut voor een ‘one-stop-shop’ te zijn. “, aldus Ingrid De Poorter.

 

 

Stefanie Debeuf nieuwe ‘associate partner’ De Groote – De Man

 

Stefanie Debeuf, Vastgoedexpert en erkend bemiddelaar, wordt ‘associate partner’ bij De Groote – De Man en ze kijkt met enthousiasme uit naar de toekomst:

 

“De innovatieve visie van De Groote – De Man is al jaren gekend in de juridische wereld. Deze visie op wat advocatuur moet zijn is ongelooflijk gelijklopend, de talenten en de regio’s complementair. Ik ben dan ook zeer tevreden van dat wij hier bij kunnen aansluiten en kunnen meeschrijven aan de advocatuur van de toekomst” vertelt Stefanie Debeuf.

 

Ingrid De Poorter is Managing Partner en heeft de leiding over de afdelingen Data, Tech & Entertainment en Ondernemingsrecht.

https://degroote-deman.be/author/ingrid/

 

Stefanie Debeuf is Associate Partner en heeft de leiding over de afdeling Vastgoedrecht.

https://degroote-deman.be/author/stefanie/

Team Hasselt: