Menu

Stijn Mans studeerde in 2003 af als licentiaat in de Rechten aan de VUB. Na 17 jaar ‘on the field’ heeft Stijn dus wel een hele rugzak aan ervaring te bieden.

Stijn Mans

Vastgoed expertise

Als Associate Partner heeft Stijn bij ons kantoor de leiding over de afdeling Vastgoedrecht, waarin hij heel wat expertise heeft opgebouwd. Vanaf zijn advocatenstage legde hij zich meteen toe op het bouw- en aannemingsrecht bij een kantoor dat hierin gespecialiseerd was. Hij behandelde zaken voor bouwheren, architecten en aannemers en kent deze wereld dus vanbinnen en vanbuiten.

Verzekeringsspecialist

Na zijn stagejaren heeft Stijn ook jaren ervaring opgedaan binnen de verzekeringssector. Deze ervaring komt ook in zijn rol als specialist Vastgoedrecht nog handig naar voren. Polissen hebben voor Stijn alvast geen geheimen…

Medisch & farmaceutisch recht

Een heel andere, maar ook diepgaande, interesse van Stijn is die voor medisch en farmaceutisch recht. Dankzij zijn kennis op dat vlak wordt hij regelmatig gevraagd als spreker op het jaarlijkse symposium ‘Medische Wereld’ van de VUB.

Contracten draagmoederschap

Een zeer bijzondere én zeldzame expertise van Stijn is die als expert in overeenkomsten voor draagmoederschap. Dit is een uiterst gevoelige en complexe materie met zeer veel emotionele waarde, waarvoor er in Belgie nagenoeg geen experten te vinden zijn. Stijn werkt oa hiervoor samen met VUB.

Advocatuur buiten de ivoren toren

Wat Stijns visie op de advocatuur betreft, gelooft hij erg in een vooruitstrevende aanpak waarbij een advocaat als een echte partner werkt met de client.

“Binnen DGDM is het de vernieuwende kijk op de advocatuur die mij aanspreekt: glasheldere oplossingen op maat van de cliënt. Efficiëntie, weg van de ivoren toren. Dit, samen met de doorgedreven specialisatie in verschillende domeinen, maken dat ik blij ben deel te mogen uitmaken van de DGDM-ploeg.”

Batterijen opladen met de familie

In zijn vrije tijd laadt Stijn zijn batterijen het liefst op door quality time met familie en vrienden. Ravotten met de kinderen, op de koffie bij familie of met het hele gezin achter de potten en pannen staan.  Die momenten geven hem de energie om elke werkweek weer het beste van zichzelf te geven.

Meer weten over Stijn?

Klik hier

Ontdek ook de rest van team DGDM

Benieuwd wat wij kunnen betekenen op het gebied van Vastgoed?

Ga naar onze expertisepagina Vastgoed

een specifieker probleem? Neem contact op met ons team.

 

Ook interessant

DGDM breidt uit met integratie Mister Wolf

Ontmoet Kris Du Bois, nieuwe vennoot bij DGDM

Vince Benieaux, advocaat bij DGDM