Menu

Ons schuldinvorderingsplatform Unpaid is opnieuw genomineerd voor een internationale award! Dit keer voor de The Modern Law Awards 2019, in de categorie Business Growth.

The Modern Law Awards

Tijdens The Modern Law worden jaarlijks de meest innovatieve advocatenkantoren en juridische diensten erkend. De uitreiking gaat uit van het Britse Modern Law Magazine, een tijdschrift dat over heel Europa gelezen wordt. We zijn zeer trots met onze plaats op de shortlist! We hopen dan ook dat deze extra aandacht, ongeacht of we winnen, leidt tot de ontwikkeling van meer Legal Tech oplossingen!

Of ons kantoor uiteindelijk ook effectief de award in ontvangst mag nemen weten we op 31 januari.

Unpaid genomineerd Modern Law Awards 2019

Het belang van Legal Tech

Legal Tech is het principe om juridische procedures en diensten te automatiseren. Deze trend zorgt de laatste jaren voor een digitale revolutie in de juridische wereld, dankzij de ontwikkeling van toegankelijke, snelle en goedkoper(e) juridische oplossingen (zoals ook Unpaid).

Ons kantoor gelooft dat Legal Tech de toekomst is van de juridische sector. Er zijn namelijk een hoop zaken die sneller, gemakkelijker en goedkoper kunnen verlopen dankzij de mogelijkheden van technologie. Deze visie deelt ook de huidige Minister van Justitie, Koen Geens, die al een aantal belangrijke wetswijzigingen doorvoerde om dit bereiken. Een van die wijzingen zorgde er in 2016 voor dat je niet meer naar de rechtbank moet om een deurwaarder op wanbetalers af te sturen. En dat was meteen de aanzet om Unpaid.be te ontwikkelen, een online platform waar je in enkele klikken onbetaalde facturen kan invorderen.

En dat slaat aan!  Dat merken we niet alleen aan het groeiend aantal gebruikers van het platform, maar ook aan de algemene invloed dieUnpaid heeft op de juridische sector.  In 2017 won ons kantoor ook de Financial Times Most Innovative Lawyers award na de lancering van Unpaid. Sindsdien is ons kantoor een veelgevraagd spreker op internationale events over Legal Tech en ook organisator van de eerste Legal Techathon aan de Universiteit van Gent.

Lees ook:

UGent en DGDM organiseren eerste legal techathon

Jeroen De Man spreker over Legal Tech op internationaal congres

Jeroen De Man gastspreker op Legal AI Forum

Ken je Unpaid nog niet?

Via Unpaid start je met enkele klikken een schuldinvorderingsprocedure op. Zo kan je onbetaalde B2B-facturen snel, goedkoop en gemakkelijk invorderen zonder tussenkomst van een advocaat of incassobureau. Onze deurwaarder gaat meteen aan de slag met je claim en staat al binnen 5 werkdagen bij je klant met een officiële aanmaning. Je betaalt hiervoor slechts een voorschot dat je op het einde van de rit volledig terug krijgt, samen met de hoofdsom van je factuur en max.10% schadevergoeding!

De cijfers bewijzen dat het werkt: gemiddeld volgt een volledige betaling binnen 30 dagen na indienen van de claim.

Ontdek het zelf!

Klik hier om het ook eens te proberen. Je zal zien dat het werkt!