Menu

Cedric Aerts is advocaat- stagiair bij DGDM in onze teams Vastgoed- en Ondernemingsrecht. Met zijn Brusselse roots werkt hij voornamelijk vanuit ons kantoor in Halle. Cedric studeerde in 2019 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij specialiseerde zich in het economisch recht.

M&A’s in Istanbul

Zijn grote interesse in het economisch recht bracht hem letterlijk al ver. Zo trok hij in 2018 naar Istanbul waar hij een Summer Lawschool volgde over ‘Mergers and Acquisitions’.

Na die leerrijke, internationale ervaring besloot hij om zich verder te verdiepen in het economisch recht en de woelige wereld van de vennootschappen. Zijn thesis ging dan ook over ‘de verhaalmiddelen van de koper van aandelen in geval van later opduikend passief of netto-actief vermindering’.

Cedric Aerts

Van Mister Wolf naar DGDM

Na zijn studies ging Cedric aan de slag bij Mister Wolf, een innovatief kantoor uit Halle dat zich sterk focuste op Vastgoed- en Ondernemingsrecht. Nadat Mister Wolf en De Groote – De Man in juni 2020 integreerden, kwam Cedric bij onze afdelingen Vastgoed en Ondernemingsrecht terecht.

Advocatuur in een nieuw jasje

Als advocaat is Cedric niet bang van een uitdaging en streeft hij naar volledige toewijding en inzet in zijn dossiers. Daarbij wil Cedric op een moderne manier meedenken met zijn klanten en hen zoveel mogelijk ‘ont-zorgen’. Hij gelooft dat je als jonge advocaat anders moet durven denken dan de ‘traditionele’ advocaat. Hij is ervan overtuigd dat hij bij DGDM in het juiste kantoor is terechtgekomen om dit nieuwe ‘advocatenjasje’ te ontwerpen.

Work hard, play hard

In zijn vrije tijd houdt Cedric ervan om regelmatig te sporten en boeken te lezen binnen zijn kennisveld. Zo blijft hij steeds up-to-date over nieuwe ontwikkelingen binnen zijn expertises. Daarnaast kan Cedric ook enorm genieten van een gezellige avond met familie en vrienden.

Meer weten over Cedric?

Klik hier

Ontdek ook de rest van team DGDM

Benieuwd wat wij kunnen betekenen op het gebied van Vastgoed- en Ondernemingsrecht?

GA NAAR ONZE EXPERTISEPAGINA VASTGOED

GA NAAR ONZE EXPERTISEPAGINA ONDERNEMINGSRECHT

Een specifiek probleem of vraag? Neem contact op met ons team.

Ook interessant