Menu

Vastgoedtransacties

We zetten vastgoedtransacties op en staan u bij in de onderhandeling en afronding.  Daarbij gaan we veel verder dan louter de juridische overeenkomst opmaken. We brengen  risico’s en opportuniteiten in kaart op uw maat.

U kan bij ons terecht voor transacties als huur, koop, erfpacht, opstal, leasing, huurkoop, bezetting ter bede, btw-constructies,…

Ook het begeleiden van sharedeals (overdracht van vastgoed via aandelentransacties), inclusief het voeren van due diligence onderzoeken en het opstellen van de nodige transactiedocumentatie (zoals onder meer share purchase agreements (SPA’s)), behoren tot onze dagelijkse praktijk.

Vastgoedinvesteringen

Bij een advies over vastgoedinvesteringen gaan we verder dan het zuiver juridische. Wij beschikken over een gedegen kennis van vastgoedeconomie en verstrekken advies omtrent uiteenlopende vragen inzake vastgoedfiscaliteit, inschatting van financiële risico’s, waardering (incl. yields).

Daarnaast kunnen wij beroep doen op een ruim netwerk van experten in deze materie.

Als professioneel vastgoedinvesteerder vindt u bij ons een advocaat die het vastgoedproces begrijpt, die het belang van “tijd” en doorlooptijd van een project kent en daar rekening mee houdt in contracten, betalingsschema’s kan opstellen, risico’s kan indekken,…

Als particuliere investeerder krijgt u bij ons een antwoord op de vraag “Is het vandaag nog interessant om te investeren in vastgoed en zo ja, in welk type en hoe?”.

Wij zijn ook een klankbord voor notarissen, vastgoedmakelaars, syndici en property/ asset managers met een dossier waarin moeilijkheden opduiken.

Kijk hieronder voor onze producten of stuur ons uw specifieke vraag via contact. Onze experts helpen u snel en concreet verder.

Stel ons vandaag nog uw vraag via het formulier.

Wij helpen u snel verder.

Gerelateerde producten

Relevante inzichten en nieuwsberichten