Menu

Aangezien zedenmisdrijven gelinkt zijn aan seksualiteit, liggen ze erg gevoelig in onze samenleving. Zeker wanneer er minderjarigen betrokken zijn. De bestraffing voor zedenmisdrijven ligt dan ook veel hoger dan bij andere feiten. Zowel als slachtoffer als verdachte, kies je best voor bijstand van een advocaat met expertise.

Onze experts Strafrecht werken samen met specialisten die daders begeleiden. Er speelt bij zedenmisdrijven altijd ‘ de problematiek’ van de dader. Die kan een gevaar voor de maatschappij zijn en/of begeleiding en therapie nodig hebben.

Ook voor slachtoffers doen we beroep op ervaren traumatologen die hen kunnen bijstaan. Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak.
Een andere reden om te kiezen voor een goede advocaat is de moeilijke bewijslast bij zedenfeiten. Vaak zijn er geen directe getuigen, is er geen bewijs (meer) van seksuele betrekkingen of zijn bepaalde sporen al uitgewist. In zedenzaken is het daarom erg belangrijk kort op de bal te spelen. Onze experts weten welke stappen er nodig zijn en geven je het juiste advies.

Onze advocaten Strafrecht hebben jarenlang ervaring met bijstand bij zedenmisdrijven en kunnen onmiddellijk actie ondernemen. Wij begeleiden je met duidelijk advies en daadkracht. Je kan bij ons terecht als slachtoffer, maar ook als verdachte.

Neem hieronder een kijkje naar onze producten of stel ons je vraag direct via het contactformulier. Wij helpen je verder.

Stel ons vandaag nog uw vraag via het formulier.

Wij helpen u snel verder.

Gerelateerde producten

Relevante inzichten en nieuwsberichten