Menu

De verhuur van vastgoed kan zorgen voor een mooi rendement voor uw onroerend goed, maar er kunnen zich ook problemen voordoen. Wat als uw huurder de huur niet betaalt? Wat als uw huurder de woning beschadigt? Onze Vastgoedexperts adviseren hoe u het best reageert op deze situaties.

Ons kantoor kan u ook preventief behoeden voor problemen met een sterke huurovereenkomst. Goede afspraken maken namelijk goede vrienden. Zolang verhuurder en huurder tevreden zijn, is er geen vuiltje aan de lucht.

Als er problemen de kop opsteken tussen verhuurder en huurder dan raden wij altijd aan dat u zich laat bijstaan. Onze experts streven altijd eerst naar een minnelijke regeling voor een snel en duurzaam resultaat zonder tussenkomst van de rechtbank. Maar uiteraard verdedigen wij uw belangen ook voor de rechtbank als er geen akkoord kan gevonden worden.

Bekijk hieronder onze specifieke producten in verband met (ver)huur. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Onze experts Vastgoed kunnen u zeker helpen. Neem dan contact op met ons team met uw concrete vraag

Stel ons vandaag nog uw vraag via het formulier.

Wij helpen u snel verder.

Gerelateerde producten

Relevante inzichten en nieuwsberichten