Menu

Bent u particulier, promotor, aannemer, architect,… en heeft u een bouwprobleem? Onze experts ontzorgen dagelijks cliënten uit alle speelvelden die bouwproblemen ervaren.

Zo hebben we ervaring met conceptuele problemen rond aansprakelijkheid van architecten en/of ingenieurs.

Ook uitvoeringsproblemen waarbij de aansprakelijkheid van aannemers een rol speelt zijn voor ons dagelijkse koek.

We zetten alles op alles om uw slaagkans bij een geschil zo hoog mogelijk te maken. Als er gerechtsexpertises nodig zijn, doen wij een beroep op ons uitgebreid netwerk van technische deskundigen met specialiteit in vocht, stabiliteit, waardebepaling,…

Aanneming is echter meer dan het oplossen van bouwproblemen, maar eveneens voorkomen dat er problemen ontstaan. Wij zorgen voor goede contracten, met alle partners (bouwheren, aannemers, onderaannemers, leveranciers, …).

Daarnaast adviseren we bij discussies tijdens de uitvoering, controle op de werf door sociale inspectie, bouwovertredingen, …

Discussies over een correcte afrekening komen ook vaak voor: betaling voor uitgevoerd werk, voor meerwerken, compensaties wanneer grote delen uit de aanneming worden gehaald,… Ook hier kunt u steeds rekenen op onze ervaring en deskundigheid.

Bekijk hieronder onze producten in verband met (ver)bouw. Geen product dat aansluit bij uw probleem? Onze experts Vastgoed kunnen u zeker helpen. Neem dan contact op met ons team met uw concrete vraag.

Stel ons vandaag nog uw vraag via het formulier.

Wij helpen u snel verder.

Gerelateerde producten

Relevante inzichten en nieuwsberichten