Menu

Het succes van een onderneming hangt heel erg af van degelijke medewerkers. Het is dus van belang dat u de juiste profielen aantrekt, maar nog belangrijker is dat de arbeidsrelatie een solide basis kent en soepel blijft lopen.

Goede individuele arbeidsovereenkomsten (voor bepaalde of onbepaalde tijd, met bedienden of handelsvertegenwoordigers, deeltijds of voltijds, enz.) zijn hiervoor essentieel. Ook de globale collectieve werkomstandigheden mogen uiteraard niet uit het oog worden verloren. Zo dragen een helder arbeidsreglement en duidelijke policy’s bij tot een optimale werksfeer.

Zodra uw onderneming een bepaald aantal werknemers telt, zal u om de vier jaar ook sociale verkiezingen moeten organiseren met het oog op de organisatie van een ondernemingsraad en/of comitรฉ voor preventie en bescherming op het werk.

Misschien beslist u op een bepaald ogenblik wel om uw zaak te verkopen? Verlies dan niet de rechten van uw werknemers uit het oog die vaak een zekere ontslagbescherming genieten en in beginsel mee zullen verhuizen naar de nieuwe werkgever.

Onze experts in sociaal recht kunnen u hierbij snel en concreet bijstaan en adviseren. Bekijk hieronder onze producten rond sociaal recht. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stel uw specifieke vraag via het contactformulier. Onze advocaten kunnen u helpen.

Stel ons vandaag nog uw vraag via het formulier.

Wij helpen u snel verder.

Gerelateerde producten

Sociale verkiezingen 2024: voorbereiding en advies

Ondernemingsrecht

๐——๐—š๐——๐—  ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฑ๐˜€๐˜ ๐˜‚ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜…๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐˜๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฑ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜ ๐˜‚ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐˜€๐—ฝ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป. ๐—›๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜‚ ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ผ๐—ฐ๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‚๐˜„ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐˜‚ ...

Variabele prijs

Relevante inzichten en nieuwsberichten