Menu

Bij een relatiebreuk komt naast het emotionele aspect, ook een praktische afhandeling kijken.

Ook als je niet gehuwd bent, zijn er wellicht zaken waarvoor een regeling moet komen. Jullie hebben misschien kinderen, waarvoor een regeling moet komen. Of een huis en/ of gemeenschappelijke bezittingen die financieel verrekend moeten worden.

Ben je wettelijk samenwonend? Dan magen je niet vergeten je wettelijk samenwonen officieel stop te zetten bij de gemeente.

Ben je gehuwd? Dan is het enkel via een echtscheiding mogelijk om je huwelijk te beëindigen.

In de echtscheidingsprocedure zoeken we een akkoord over jullie kinderen, bezittingen, enz. Verder kijken we ook of je recht hebt op een financiële regeling voor onderhoudsgeld voor jezelf of de kinderen.

De manier waarop de echtscheiding verloopt kan verschillen. Zo kan het dat jullie samen over alles een akkoord vinden. Dan laat je alles best in een officieel document vastleggen.

Maar soms loopt een scheiding minder van een leien dakje en vinden jullie over bepaalde zaken geen akkoord. Op dat moment wil je een advocaat die strijdt voor waar je recht op hebt.

In welke situatie je ook verkeert, onze ervaren advocaten streven altijd naar een vlotte en waardige afhandeling van deze pijnlijke periode in je leven.

Bekijk hieronder onze specifieke producten. Heb je een andere vraag? Contacteer onze advocaten via het contactformulier. Wij helpen je snel verder.

Stel ons vandaag nog uw vraag via het formulier.

Wij helpen u snel verder.

Gerelateerde producten

Relevante inzichten en nieuwsberichten